Kringen

De kringen (alsmede de teams) zijn een essentieel onderdeel van ons gemeente zijn. We willen graag een gemeente van kringen zijn en niet een gemeente met kringen. Wat betekent dat concreet? Het betekent dat gemeente zijn in al haar schakeringen vorm krijgt in de kleine groep. Naast de eredienst (het éne been) staat de gemeente als het plaatselijke lichaam van Christus op het andere been tw. de kleine groep. Beiden (eredienst en kring) dienen evenveel accent te krijgen.

De gemeente is opgedeeld in diverse kringen. Iedereen die te kennen heeft gegeven bij de gemeente te willen horen wordt uitgenodigd zich aan te sluiten bij één van de kringen. Alle kringen komen regelmatig samen, op een vast dagdeel in een regelmatige frequentie. Het jaarrooster is op aanvraag beschikbaar. Naast Bijbelstudie en gebed is er ook aandacht voor gemeenschapsvorming en onderlinge pastorale en diaconale zorg.

  • Visie: een gemeente zijn van kringen.
  • Missie: Zoveel mogelijk mensen deel laten uitmaken van een kring.
  • Waarden: leren, dienen, getuigen, liefhebben en aanbidden.

Er is op dit moment keuze uit de volgende kringen:

  • Bijbelstudiekring - hier wordt aan de hand van een geschikt studieboek en/of aan de hand van thema's met elkaar over bijbelse onderwerpen gesproken en over de betekenis daarvan voor het persoonlijke leven. Deze kring komt momenteel om de week op (in principe) de dinsdagavond bij elkaar.
  • Gebedskring - deze kring komt wekelijks bij elkaar op (in principe) de dinsdagavond. Op deze avond is er gelegenheid om te bidden voor bijvoorbeeld onderwerpen in de gemeente, en voor persoonlijke onderwerpen.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn of geïnteresseerden kennen: nodig ze uit. Van harte welkom! De huiskamers zijn nog niet vol en als dat wel zo is, dan vormen we graag een nieuwe groep.

Info:
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.